martes, 3 de mayo de 2011

Cup & Cake




Pastissos amb amor




Cup & Cake va néixer amb l’objectiu de recuperar els pastissos d’abans, les coses fetes de forma natural i a mà. I a més, utilitzant els millors ingredients disponibles perquè els preocupa molt la qualitat dels seus productes, per això els seus productes són excel·lents i boníssims. Al carrer Enric Granados trobem aquest deliciós local que tempta a qualsevol passejant amb els seus magnífics cupcakes, els seus gustosos sandvitxos i el seu irresistible cafè. El lloc perfecte per un break.






Un local amb encant, que et sedueix pel seu ambient i, sobretot, per la seva oferta gastronòmica. Des de pastís de pastanaga, els seus característics cupcakes, pastissos i pans artesans, brioxeria i un cafè deliciós 100% orgànic. Si prefereixes alguna cosa salada, tenen una carta de sandvitxos groumet amb combinacions típiques però molt apetitoses com ara motzarella fresca, rúcula i tomàquet sec confitat (boníssim!).

És un petit local decorat amb molt bon gust, apostant per materials naturals en tons clars. Per tant, adopta una imatge molt neta i acollidora. Tot i que els elements són mínims es nota que són personals, com tot el que surt del seu forn, i això contribueix a convertir-lo en un lloc amb molt d’encant propi.




Situació: Enric Granados 145
Telèfon: 93.200.28.72




2 comentarios:

Ariadna dijo...

fan una pintaa.... quan anem a fer un!

BELEN dijo...

UNO DE LOS MEJORES SITIOS PARA IR A DESAYUNAR UN DOMINGO SOLEADO.
BUENA ELECCION!

Publicar un comentario