jueves, 24 de febrero de 2011

"Chico y Rita"



La guanyadora del Goya a la millor pel·lícula d’animació, “Chico y Rita”, anuncia la seva estrena a Barcelona, demà divendres 25 de Febrer, amb una presentació popular i espectacular. El film i els seus autors, el director Fernando Trueba i el dibuixant Javier Mariscal, viatjaran en autobús i al Metro per promocionar la cinta, projectar un making off de 25 minuts amb l’objectiu de convidar a mirar la pel·lícula i de pas, escoltar música.  

Una vegada a l’estació, director i dibuixant explicaran el procés creatiu de la pel·lícula. A continuació, la banda Carlos Sarduy Quartet tocarà algunes cançons de la banda sonora així com altres peces de jazz llatí. Al final d’aquest recital musical, els protagonistes de l’acte pujaran a un vagó del Metro completament  decorat exteriorment amb els personatges i ambients del llarg metratge i recorreran -d’anada i de tornada- el trajecte entre les estacions d’Universitat i Urquinaona. 

La presentació tindrà un marcat caràcter festiu i començarà a les set de la tarda al vestíbul principal de l’’estació de Metro d’Universitat.



"Chico y Rita" és una apassionada història d’amor a la Cuba dels anys 40, transformada en dibuixos a través de la mirada de Trueba i el traç artístic de Mariscal. Chico és un jove pianista enamorat del jazz i Rita somia amb ser una gran cantant. Des de la nit que el destí els ajunta en un ball a un club de La Habana, la vida els va unint i separant, talment com dos personatges d’un bolero. 



El tràiler de la pel·lícula:



La pàgina web oficial:

0 comentarios:

Publicar un comentario