lunes, 21 de febrero de 2011

Festival IN-SOMNI

Festival Itinerant de Música Independent de Catalunya

El festival IN-SOMNI va celebrar aquest passat cap de setmana (17, 18 i 19 de Febrer) la seva cinquena edició a Barcelona. Han estat tres dies de concerts en diversos llocs de la ciutat comtal, que van permetre apropar al aficionat musical algunes propostes indies més emergents dels últims anys. 
                La cinquena edició va obrir les seves portes el dijous 17 amb les actuacions a la sala Razzmatazz de la formació taiwanesa Go Chic, que ofereixen un xispejant i desenfadat electropop, i del grup Litoral, una nodrida combinació acústico-folk de sis músics.
Els concerts es van concentrar també el divendres 18 a la mítica sala Apolo a partir de les 20:30 hores amb els concerts de Ella Eléctrica, Fucking’ Bollocks i Mujeres. 
L’última dia del festival, el dissabte 19 de Febrer, l’activitat es va dividir en dos espais diferenciats: per una banda a la plaça dels Àngels (popularment coneguda com la plaça del MACBA), que de manera gratuïta van actuar els grups Mine!, Astradyne i Very Pomelo; i per altre banda, l’Apolo va tornar a ser l’escenari escollit per a acollir a Polock i Estereotypo.

A més, els dies 5, 6, 7 i 8 de Maig es celebra l’edició de l’IN-SOMNI a la ciutat de Girona i properament es farà també a Tarragona i Lleida. 




0 comentarios:

Publicar un comentario