lunes, 11 de abril de 2011

Anar de tapes per Barcelona gratis, és possible


Primavera. Sol. Calor. Ulleres de sol. Vespres genials. A qui no li ve de gust una terrassa, un vermut o una cervesa ben fresca i una bona tapa Gratis!?
Avui us vull comentar 5 locals de Barcelona que amb el mateix preu de la consumició (qualsevol beguda que demanis) t’ofereixen unes tapes boníssimes.


Atrapatapa
Més de quinze tapes diferents són mostrades a la vitrina. Entre elles es poden destacar l’albergínia guisada, l’ou de codorniu, el salmorejo o unes patates braves boníssimes. Amb la consumició, el client escull la més li agradi i així acompanya el vermut, la cervesa o el que sigui. Tenen fins a 135 receptes diferents!
La caña amb la tapa (gratis) costa 1,20€.
Carrer Compte d’Urgell, 77.


Bar Olivero Güeno
Quan entres a aquest bar amb aspecte del típic bar de barri de tota la vida, i demanes una caña, el cambrer et sorprèn amb la pregunta “¿Os la pongo con alegría?”. És a dir, que et serveix una tapa. Amb cada consumició et serveixen una tapa diferent; aletes de pollastre amb suc de llimona, morros de la casa o “mollejas” amb salsa picant.
Un quinto amb la tapa: 1,30€.
Carrer Teluro, 6.



Ambiente del sur
Eugenio, el cambrer explica que la truita de patates és una de les tapes que més agrada entre la clientela però que els dimarts sempre tenen paella i els dijous, “migas” amb sardines, que és una tapa molt granadina (cal dir que un dels propietaris del local és de Granada). També tenen tapes específicament vegetarianes per aquells que no vulguin menjar carn.
La caña grossa amb la tapa costa 1,80€.
Carrer Viladomat, 85.



Bar Els Tres
Els Tres no és el típic local en el que pensaries que et posaran una tapa gratis amb el que demanis per beure. És gran, ben acondicionat i molt cèntric, però com anuncia el rètol del mostrador, la oferta és de 1,60€ per ambdues coses. No tenen un gran assortiment, però la qualitat és molt bona.
Carrer Muntaner, 55.


Bar Laura
Entre els carrers del barri del Carmel es troba el bar Laura. Normalment serveixen embotits, formatges, pinxos de xistorra, albergínia arrebossada amb maionesa, ous de codorniu… Els diumenges són els seus dies estrella, el local s’omple perquè sempre posen una tapa de paella gratis amb la consumició.
La caña amb la tapa costen 1,20€
Carrer Pantà de Tremp, 22



Enjoy it!

2 comentarios:

miquelbailador dijo...

Bona recomanació per aquest estiu. Per les fotos que has adjuntat fa molt bona pinta tot això!

Luis Andreu dijo...

mmmm... massa on triar!

Publicar un comentario