viernes, 1 de abril de 2011

Discos Paradiso

Botiga especialitzada en la venta de discos de vinil... i alguna cosa més!




Fa gairebé un any que va obrir una botiga una mica peculiar al centre de Barcelona. És una botiga on bàsicament es dediquen a la venda de format vinil, tot i que podem trobar algunes cosetes de CD i DVD; i com no podia ser d’una altra manera, el cassette també té un lloc en aquesta

Discos Paradiso va nàixer amb la intenció de convertir-se en una plataforma de creació així com de distribució i promoció de petits projectes locals en un moment en el qual falten espais oberts a l’intercanvi d’idees.

Discos Paradiso és un espai acollidor al centre de Barcelona on es pot trobar una amplia selecció de vinils nous i de segons mà. Els seus creadors han procurat que sigui un punt de trobament i intercanvi en torn a la cultura musical i el col·leccionisme.




Pretenen apropar a tots els amants del vinil (que cada vegada són més) i de la música en general a un espai per a realitzar presentacions de noves propostes musicals, grups i àlbums. A més de presentar-se a tots els creatius de la ciutat com a club social on poder organitzar sessions especials de Dj’s, muntar exposicions de tots tipus i oferir també en un futur proper activitats relacionades amb la producció musical com tallers masterclass o com a espai per a presentar nous segells locals de petita tirada.

Tot això en un espai de reduïdes dimensions i un interiorisme minimalista amb un absolut domini dels colors neutres, només esquitxats pels tons intensos de les portades dels vinils. Hi ha un espai amb plats per poder escoltar els vinils, així com una sala amb escenari que acull sessions, tallers i presentacions d’àlbums, doncs Discos Paradiso va nàixer amb la ferma voluntat de servir com a plataforma a nous projectes de l’escena musical, així com un club per als melòmans més moderns de Barcelona.







Situació: Carrer Ferlandina, 39. 08001, Barcelona.

Telèfon: 933. 296. 440

http://www.discosparadiso.com/inicio
http://discosparadiso.blogspot.com/
info@discosparadiso.com

3 comentarios:

niuski dijo...

wow, ja sabre que anar a visitar quan vagi a bcn!! Molt bé aquesta web, es practica!

Luis Andreu dijo...

té molt bona pinta!! hi haurem d'anar!

Anónimo dijo...

Mercès per l'entrada!!
Aqui us esperem!!

Publicar un comentario