viernes, 15 de abril de 2011

Pels amants del gintònic



Sens dubte, el gintònic està de moda a Barcelona. Cada vegada hi ha més locals especialitzats en aquest combinat a base de molt de gel, llimona o cogombre o, ginebra i tònica. Avui us vull presentar tres locals de Barcelona on el Gintònic s’ha convertit en l’estrella de la carta. Si sou realment amants d’aquesta beguda, a què espereu a anar-hi?

La pesca salada









És una petit bar del raval, molt acollidor, amb bona música i un bon ambient. Un local molt pintoresc i amb molt estil propi. Un bar format per una barra i 4 o 5 taules petites, unes làmpades molt boniques, una decoració peculiar: el sostre reprodueix les escates d’un peix (recordem el nom del bar) els serveis estan situats on hi havia l’antiga càmera frigorífica de la bacallaneria que era abans (a més, les portes de nevera resulten ser les més antigues de Barcelona!), els miralls dels serveis eren d’un cinema que hi havia abans al Raval i que ja no existeix (el Cine Padró, antigament situat al mateix carrer).




Tenen una excèntrica col·lecció de còctels, s’ha de llegir la carta dels combinats ja que us sorprendrà amb la varietat de ginebres que ofereixen. A més, tenen una petita carta d’entrepans, nachos i amanides; tot fet amb molt d’amor, i això es nota.  

Situació: Carrer Cera, 32.
Horari: de dilluns a dijous: de 8:30h a 16:30 i de 19:30 a 1h.
Divendres i dissabtes: de 8:30h a 16:30h i de 19:30h a 3h.
Diumenges tancat.
Com arribar? Metro Línia 2 (lila), parada Sant Antoni.



Xix Bar

¿Quién dijo que hedonismo y autenticidad estaban reñidos?

Un local situat al carrer Rocafort amb Tamarit. Fan uns inimitables i molt aconseguits gintònics. De llima, de cogombre, de fruites del bosc... hi ha gintònics per a tots els gustos! Tot i que jo em quedo amb el de cogombre; servit amb copa balón, amb cinc gels i rodanxes de cogombre, suau, molt fresc i equilibrat és una delícia feta còctel. A l’observar les taules del Xix Bar t’adones que la gent hi va principalment a degustar els seus gintònics i acostuma a estar sempre bastant animat, tot i que a l’estar una mica apartat de les rutes noctàmbules tradicionals de la ciutat, mai està del tot ple.





A part dels seus excel·lents gintònics, també es caracteritza per la seva decoració surrealista – amb cadires penjades de les parets – bastant espai per a les taules i un caliu única, d’aquells bars de tota la vida que fan que ràpidament et sentis a gust i com a casa. Tot i que, suposo que els gintònics també ajuden a això...



Situació: Carrer Rocafort, 19 (cantonada amb Tamarit), 08013.
Horari: de dilluns a dissabtes de 17h a 2:30h/3:00h.
Com arribar? Metro Línia 3 (verda) Parada Poble Sec.

2 comentarios:

Luis Andreu dijo...

Tito qué tal!!

miquelbailador dijo...

Com es posaran aquests gintonics a l'estiu:)

Publicar un comentario