viernes, 11 de marzo de 2011

Bar Polaroid


Un curiós bar homenatge als anys 80.

 

 

Des de fa uns anys existeix al barri Gòtic un bar que rendeix homenatge a aquesta època des de tots els seus racons. Estic parlant del bar Polaroid –el nom ja ho deixa ben clar-, un petit oasi d’humor i nostàlgia ubicat en un petit carrer del Gòtic que segur que farà les delícies dels amants dels anys 80’s.

Però també pels que gaudeixin amb una bona selecció de música pop i pop-rock, tant a nivell nacional com internacional, i amb un ambient agradable i divertit al qual ajuden les cerveses a 1€ que ofereixen.

 

És un bar de dimensions mitjanes, que compta amb una petita entrada, decorada amb mobles reciclats i unes poques taules altes; al fons del local, una altra sala amb una barra i més taules. El millor és la decoració, perquè hi trobareu molts dels icones que van marcar a la generació dels 80. Des de cartells de pel·lícules mítiques, com Ghostbusters, fins a ninots de Pin i Pon, vitrines dedicades a la Gameboy i records de personatges com Alf o Rainbow Bright. Tenen una paret dedicada a les càmeres Polaroid, on estan exposats nombrosos models de la època. I les prestatgeries de la barra són peces de Tetris!

 


 



 



 



 


Us recomano passar-vos algun dia amb els amics a compartir una cervesa i una bona estona, envoltats d’un ambient molt peculiar. Els preus són força assequibles (ofereixen gots de cervesa a 1€, combinats a 5,5€, cocktails a 6€, entrapans i coses per picar no sobrepassen els 2,5€) la música, com no podia ser d’una altra manera, són els hits dels anys 80, temes molt ballables i divertits, segur que unes passareu una molt bona estona! 

Ja que avui comença el cap de setmana, aprofiteu i aneu-hi a prendre alguna cosa i ja em direu què us ha semblat!!



Situació
Carrer Còndols, 29, 08001
93. 186. 66. 69

Metro: Línia 3, estació Drassanes. 





2 comentarios:

mur dijo...

M'encanta la màquina recreativa. És una bona proposta, miraré de passar-m'hi;)

nuraphoto dijo...

com mola!! com diuen per aquí dalt, genial la màquina recreativa! *

Publicar un comentario