miércoles, 2 de marzo de 2011

Festival Deprop

Demà, dijous dia 3 de Març, comença el Festival Deprop 2011. En un escenari únic i emblemàtic al centre de Barcelona, a l’auditori de La Pedrera. Com cada any és organitzat per L’obra Social de Caixa Catalunya per a promoure la cultura. El festival comença demà i acaba el dia 31 de Març. 


El Festival Deprop s’ha consolidat, amb els anys, com un acte important de noves experiències musicals i audiovisuals a la ciutat Comtal. Es presenten els concerts de quatre de les bandes més representatives del talent de la nostra escena musical independent actual. Les seves propostes cercaran la sinergia creativa entre la música i l'audiovisual, de la mà de col·lectius i artistes visuals en plena efervescència, com per exemple Canadà, que amb el videoclip de “El Gincho- Bombay” han tingut un èxit increïble a nivell internacional. 

A més, enguany s’incorporen 4 concerts de format més proper amb les veus femenines més íntimes. Hi sumem també els més menuts a la música independent amb un concert familiar –Minimúsica. Els transports-, a càrrec de diferents grups de l'escena actual catalana. La filosofia del Minimúsica és oferir als nens l'accés a les músiques modernes i viure-les en concert, ofereixen un matí de músiques contemporànies per entrar amb el seu propi llenguatge a l'escena independent de la música d'aquí.


A més, el festival compta amb un concurs de creació de vídeos. De manera que els joves creadors audiovisuals podran participar i impulsar els seus treballs. Els participants posaran imatges a la cançó “Techno” de Sanjosex, i la millor peça es projectarà el dia dels concert a la Pedrera. El guanyador del concurs rebrà 600€ de premi per a comprar material audiovisual.



Les entrades es poden comprar al Telentrada i a taquilla. Els preus oscil·len entre els 3€ i els 6€. 


Animeu-vos a anar-hi i expliqueu-nos les vostres opinions, sensacions, vivències, en fi, què us ha semblat!  



1 comentarios:

Hakuna Matata dijo...

sembla força interessant.....iam si un finde fem escapadeta i provem...!!!

Publicar un comentario