miércoles, 16 de marzo de 2011

MiBa


Museu d’idees i invents de Barcelona

El 23 de març un nou espai s’afegeix a l’oferta museística de la ciutat: el miBa. Al número 7 del carrer Ciutat, s’ha reconvertit un espai que, sobretot, cerca estimular la imaginació del visitant. Així ho evidencien el paviment interactiu que dóna accés al museu, un tobogan que connecta les dues plantes o el revestiment de pissarra que permet plasmar les nostres idees o pensaments sobre la paret. 

Però aquest esperit inquiet es reflecteix també al programa del museu que, a banda d’un espai d’exposició permanent i un de temporal, també reserva l’espai per a la formació i l’assessorament personalitzat. I és que segurament l’actual context de crisi és el més favorable per una iniciativa que aposta per donar vida a les idees que ens ronden pel cap.

            Idees brillants, senzilles, imaginatives, pràctiques però que sobretot busquen la reflexió de l’espectador. Tant el seu contingut com l’espai en si mateix ofereix una experiència estimulant en la qual idees infiltrades dialoguen amb el visitant. Com per exemple, l’entrada principal que et convida a “volar” caminant per sobre d’un vidre transparent!







No tot està cuinat, escrit,
dissenyat, publicat, desxifrat,
pintat, maquetat, emmotllat,
processat, confeccionat,
comercialitzat, dibuixat, constuït,
aplicat, plantat, modelat,
cantat, acoblat, poduït, 
vaporitzat. No tot està inventat. 



Situació
Carrer ciutat, 7 08002

Telèfon: 93. 332. 79. 30
Web: www.mibamuseum.com
Cóm arribar: Metro L4, parada Jaume I.
 Bus 17, 19, 40, 45 y 120.

0 comentarios:

Publicar un comentario