martes, 8 de marzo de 2011

CUPCAKES




 A Barcelona s’està vivint un auge de la pastisseria artesana, sobretot, aquella inspirada en la cultura americana, amb els vistosos cupcakes com a protagonistes d’aquesta nova moda.

Avui us vull presentar una entranyable botiga situada a prop del parc de la Ciutadella, en ple barri del Born. Aposten pels millors ingredients i una producció artesanal alhora d’elaborar els seus dolços i pastissos. És el Lolita Bakery, un projecte de tres joves argentines en el qual donen curs a la seva afició per la pastisseria. 

En un local de clara inspiració vintage, decorat amb mobles antics, flors i simpàtics cartells de tipografies retro, mostren al món les seves dolses creacions, que inclouen des de cupcakes, pastissos, macaroons i batuts 100% naturals, així com també algunes propostes salades. 


 

 

A més, pots fer comandes a domicili i et donen la possibilitat de poder dissenyar els cupcakes com tu vulguis, i que siguin el dolç perfecte pel dia més especial que decideixis. Així com també sol·licitar un càtering dels seus productes artesanals.  


Situació
Carrer de Portal Nou, 20
t. 933103676
Metro L1 (Arc de Triomf)

Horaris
De dimarts a divendres  de 10 a 20h
Dissabtes i diumenges  de 12 a 21h
Dilluns tancat




5 comentarios:

Luis Andreu dijo...

mmmmmm... riquisimos!!

A.Alcover dijo...

Gràcies pel teu suport!!!!! :)

Toni dijo...

Buah, quina pinta que tenen els pastissos.
Si en portes podem fer un change amb ses ensaïmades!

Unknown dijo...

prometo passar-me!!!! :):):)
q bons !

City Lights dijo...

Conoces el Cup&Cake!?http://www.cupcakesbarcelona.com/
Estan bueniiisimos también! :)

Publicar un comentario