martes, 15 de marzo de 2011

El Morro Fi

 
Restaurants i bars per remullar-hi el morro a Barcelona, amb solera i bon servei


            Avui us vull presentar un blog d’uns nois de Barcelona coneguts popularment com “els del morro fi”. Porten tres anys fent cròniques de bars, restaurants i racons de Barcelona on passar-hi una bona estona, on fer un traguet, gaudir de la companyia d’amics i coneguts i sobretot menjar bons àpats. Remullar-hi el morro!

Ells mateixos al seu blog es defineixen així: “Ens agrada estar a llocs de tot tipus, però notem la recessió dels bars i restaurants de tota la vida, els populars, on encara trobem que els cambrers tenen ofici i fan la seva feina perquè són restauradors de tota la vida”.

Realment el seu blog és genial, hi ha un munt de llocs molt interessants i suculents, d’aquests bars de barri de tota la vida. Us recomano que us hi feu un passeig i de ben segur que us emportareu més d’una grata sorpresa! Ja m’explicareu què us ha semblat!



            I per si això no era poc... Al Setembre de l’any passat els mateixos creadors del blog, van inaugurar el seu propi local on ofereixen tot allò que aprecien gastronòmicament, des que van començar amb les seves crítiques. El local és la vermuteria MORRO FI.

És un local petit, amb barres de marbre blanc, terra de fusta i sòcol de ferro negre, és lluminós, amb tamborets per seure-hi i una petita terrassa al carrer. Entre la seva carta podrem gaudir de cervesa gelada, tapes de llagostins, platets de mojama, anxoves, llaunes i altres delícies. I està esdevenint la seu del blog que va inspirar aquest recent local a la ciutat comtal.














MORRO FI

Concell de Cent, 171  (xamfrà Comte Borrell)
De dilluns a divendres de 18h a 23h.
Dissabtes de 11.30 a 15h. i de 18h a 23h.
Diumenges de 11.30 a 15h.


1 comentarios:

mur dijo...

Genial això del Morro Fi i el blog propi. Queda apuntat! Ja he vist alguns plats que m'agradaria provar:)

Publicar un comentario