lunes, 28 de marzo de 2011

Heineken Music Selector


El primer dia de la setmana, us vull informar del festival que Heineken porta a la ciutat de Barcelona, i que durant 3 mesos omplirà les sales de concerts KGB i Bikini d’artistes i de gent, perquè ofereixen un cartell molt interessant i suculent. 



No saps què fer aquesta setmana? Aquesta setmana hi ha concert de les Vivian Girls i els No Age. Dos concerts que no pots deixar passar!


Les novaiorqueses (més concretament de Brooklyn) Vivian Girls, actuen el dimecres 30 de març a les 21h a la sala KGB. A més, tenen com a artistes convidats a la banda de Palma de Mallorca, The Least Dandies. Les Vivian Girls sonen crues i dures amb les seves cançons de punk-pop esperonades per la seva pròpia descaradura. Són com una banda que acaba de sortir del local d'assaig amb les seves primeres cançons de dos minuts sota el braç i unes quantes cerveses de més. “Share the joy” és el tercer disc d’aquest trio femení de pop dolçament distorsionat.

Entrada anticipada: 10€
Entrada a taquilla: 15€ 



Els No Age actuen el dijous 31 a les 21h a la Sala Bikini. Aquest jove duo californià duu a l’extrem la vella aliança indie-rock de soroll i melodia en cançons clamorosament atractives com ara “Fever dreaming” que recorden als Sonic Youth i els Dinours Jr més viscerals. Presenten el seu tercer disc anomenat “Everything in between”.

Entrada anticipada: 12€
Entrada a taquilla: 16€




1 comentarios:

miquelbailador dijo...

Ja vaig anar a un concert d'aquests últims i en tinc molt bon record!

Publicar un comentario