lunes, 7 de marzo de 2011

Exposició de Rómulo Sans


Fotografia en moviment



El sorprenent univers de Rómulo Sans, a la galeria Hartmann

L’exposició Collapse estarà a la galeria Hartmann de Barcelona fins a l’11 d’Abril.

Diuen que Godard va dir que la fotografia és veritat i que el cinema és veritat 24 vegades per segon. Seria interessant escoltar què pensa el director francès de les instantànies del català Rómulo Sans, que, divertides, curioses i inquietants a parts iguals, sembla que es moguin i que en el seu interior hagi passat o hagi de passar alguna cosa en qualsevol moment.

Nascut a Barcelona l’any 1968, Rómulo Sans va créixer en una família d’arquitectes i artistes catalans molt influenciada pel seu avi: el pintor surrealista Jaume Sans, un dels fundadors de Dau al 7. Rómulo va estudiar al Fashion Institute of Technology de Nova York a finals dels anys 80, i va ser en aquesta ciutat on va fundar un estudi publicitari per a marques joves i emergents. L’any 2001 es va traslladar a viure a l’Havana, on va crear la revista-catàleg The H Magazine



Amb fotografies inquientants plenes d’acció, tal com afirmen els organitzadors, Collapse és el “resultat d’haver arribat finalment a Cuba per viure i créixer en la consumació de la seva societat, en els capricis d’aquesta illa que han desembocat en una estranya puresa pròpia”.





Lloc: Galeria Hartmann. Carrer, Santa Teresa, 8, baixos. Barcelona.

Horaris:  de dimarts a divendres, de 10 a 14h i de 16:30 a 20h.
               dissabtes d’11 a 14:30h.
               dilluns tancat.

93. 415. 95. 56

Gratuït. 















2 comentarios:

Luis Andreu dijo...

Goes!!

Ariadna dijo...

interessant!!!

Publicar un comentario