viernes, 4 de marzo de 2011

Mishima al Palau de la Música


Mishima ( http://www.myspace.com/intomishima ) és un grup de música pop creat a Barcelona l’any 1998. Està format per David David Carabén: veu i guitarra, Marc Lloret: teclats i veus, Dani Vega: guitarres, Xavi Caparrós: baix i veus i Alfons Serra: bateria i veus. El nom del grup prové de l’heterodox escriptor japonès Yukio Mishima fascinat pel sadomasoquisme i que va acabar els seus dies amb un suïcidi ritual. 

El grup català actua aquest diumenge, 6 de Març a les 21:30 hores al Palau de la Música de Barcelona. És el segon cop que toquen en aquest escenari tant especial, però aquest cop com a caps de cartell. David Carabén defineix així l’experiència de tocar al Palau << L’experiència física de tocar allà és brutal. Surts a l’escenari, envoltat de gent i de foscor, sents l’aplaudiment del públic, i la sensació és completament diferent de la de quan toques en qualsevol altre lloc. T’embolcalla, com si estiguessis en una olla. És impressionant.>>.

Els seus primers discos van ser gravats en anglès, ( Lipstick traces l’any 2000 i The Fall of public man, l’any 2003) i van tenir una bona acollida per part de la crítica. Però el verdader èxit i reconeixement va arribar amb la publicació del seu tercer treball, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), un àlbum integrament en català.
 
El penúltim àlbum, anomenat Set tota la vida (2006) va ser tot un èxit amb cançons tant conegudes com Qui n’ha begut o Un troç de Fang, que t’inflamen el cor i fan caure del cel espurnes d’or. Aquest disc, recull nou històries escrites i cantades per David Carabén a mig camí entre el pop I la cançó d’autor.


L’álbum més recent, de l’any 2010, anomenat Ordre i Aventura, ha estat un gran èxit que els ha impulsat a grans escenaris. És més curt que l’anterior però seguint la mateixa línia. Està millor gravat, més concís i, si és possible, més rodó.

Videoclip "Un troç de fang"



Videoclip "Tot torna a començar"

0 comentarios:

Publicar un comentario