miércoles, 9 de marzo de 2011

Nostàlgic Photo Store

Tot en fotografia analògica

 

Si us agrada la fotografia, no us podeu perdre aquesta nova botiga a la ciutat que aposta per la foto analògica en les seves múltiples facetes: Polaroid, lomogràficas, gadgets, carrets de diversos formats, pel·lícules, llibres…

 

 

Nostàlgic és un projecte que neix amb l’objectiu de convertir-se en una parada obligatòria per a tots els amants de la fotografia. Està situat al barri de Gràcia de Barcelona, al carrer Goya 18. És un local amb molt d’encant, senzill però decorat en acord amb el nom i el concepte de la botiga, amb mobles i una estètica retro

 

 

Hi trobareu diferents tipus de càmeres analògiques, com Polaroids o les que s’han posat tant de moda en els últims anys, les càmeres lomogràfiques (com la Diana, la Holga, la Lomo, etc) i també diversos llibres de fotografia molt interessants, així com també diversos objectes decoratius com les imatges de Susannah Tucker que es poden comprar per un preu raonable. 

 


  

Situació: Carrer Goya, 18 (Gràcia)



Ferrocarrils, parada: Gràcia.

Metro, Línia 3 parada: Fontana.







3 comentarios:

nuraphoto dijo...

aquestes botigues m'enamoren... tenen tan d'encant! coneixes aquesta altra: http://www.chandal.tv/ ? per un moment, quan he vist l'entrada he dubtat de si era la mateixa... en aquesta que et dic jo a vegades hi fan concerts i no sé si altres coses també; però és ultra petita! :)

me_myself_irina dijo...

Mmmmmmm Que interessanteeee!!!
Quan vagi de passeig per Bcn... aviam si m'enrecordo i hi passo :P

Molt xulo el blog.. ^^ (Ja sé que no te n'havia dit re!)

Muakaa

City Lights dijo...

:) Es muy guay yo estaba esperando su apertura, esta cerca de casa y por eso en cuanto la abrieron me pase a curiosear y hice el post.
La del Born también la conozco, es otro rollo al ser Lomo..va mas orientado a una marca!! Este concept store me gusta mucho, tienes un blog muy chulo! gracias por pasarte saludos!

Publicar un comentario