martes, 22 de marzo de 2011

Restaurant Kibuka


Encara no he parlat de menjar japonès ni de cap restaurant japonès. He decidit que avui us presentaré un dels restaurants japonesos de Barcelona que més m’agrada: El Kibuka de Gràcia.



KIBUKA: “teatre tradicional japonès amb origen al període Edo. El Kibuka, adoptat per l’expressió teatral popular, es valia d’instruments japonesos tradicionals i parlava de gestes històriques i dels conflictes morals de l’Amor”.

El restaurant japonès Kibuka, en realitat té dos locals situats al barri de Gràcia; un al carrer Goya i l’altre al carrer Verdi. En els dos restaurants hi podem trobar gairebé la mateixa carta. Ambdós locals són relativament petits però molt acollidors, amb un  ambient jove i desenfadat.

            Kibuka Goya (Sushi bar & restaurant): cuina japonesa de clara influència occidental que aposta per una bona relació qualitat/preu. La carta del Kibuka Goya destaca pel sushi tallat al moment i per l’extensa i original varietat en makis i tempures.
Al migdia ofereixen tres tipus de menú diferents i els preus oscil·len entre els 11 i els 15€. La cuina està oberta tot el dia.

Els horaris són:
De diumenge a dijous: 13:30-00:30h.
Divendres i dissabtes: 13:30-00:30h.
Telèfon de contacte 93.237.89.94



            Kibuka Verdi (Sushi bar & drinks): continua amb la idea original del restaurant de Goya i aposta pel producte selecte per a cuidar l’experiència del client. La carta destaca per una selecció de vins més extensa i l’oferta en cocteleria per abans i després de sopar. Es poden fer reserves de grups a partir de 8 persones, al de Goya no.

Els horaris són:
De dilluns a diumenge: 13:30-16h.
De diumenge a dijous: 20:30-00:00h.
Divendres i dissabtes: 20:30-00:30h.




A més, fa poc que al carrer Torrent de L’olla número 23, també a Gràcia, han obert un altre local únicament dedicat a take away amb una carta molt variada, amb la mateixa qualitat que als restaurants i per gaudir-la allà on vulguis! Es diu Fast Kibuka i està obert tots els dies de 13 a 23h. També ofereixen el servei de portar-t’ho a casa; però aquest servei només el realitzen als barris de Gràcia, Sarrià, Sant Gervasi i l’Eixample.

Aquí us deixo el link de la web del restaurant i la carta del take away perquè li feu una ullada i us animeu! Us el recomano!




3 comentarios:

miquelbailador dijo...

Em moro de ganes d'anar-hi! Ho tinc pendent des de fa temps! Bona la recomanació:)

Luis Andreu dijo...

Sense cap mena de dubte un dels millors japonesos de Barcelona! :)

A.Alcover dijo...

La carta i la varietat de sushi que tenen és genial! Els makis especials són originals i deliciosos! Us els recomano!

Publicar un comentario