jueves, 17 de marzo de 2011

Bar Tomàs


Diuen que són les millors patates braves de Barcelona. 




Avui us vull presentar i parlar una mica del mític Bar Tomàs del barri de Sarrià de Barcelona. Un bar de tapes sense pretensions i senzill que sempre està ple, sobretot de gent jove i del barri.

Nascut fa més de cinquanta anys, el Bar Tomàs és tota una eminència al barri de Sarrià (a la zona alta de la ciutat), no només per la seva antiguitat, sinó pel seu status com a bar que prepara les millors patates braves de Barcelona (amb salsa secreta de la casa). Siguin o no siguin les millors –això va a gustos-, la veritat és que encara és hora que algú li robi el títol a aquest bar de barri que va de senzill a emblemàtic sense massa esforç. 




El bar compta amb una barra, de marbre i fusta (com a bar de barri que és) a joc amb les taules de marbre molt sol·licitades, tot i que les tres o quatre taules de la terrasseta són les que tenen més èxit. 




El punt oliós de les tapes, l’ambient agitat i senzill del bar i un servei –diguem- poc amistós, són part de la gràcia i l’encant del Bar Tomàs, conegut al barri i a tota la ciutat.

A part de les braves, podem gaudir d’un bon assortit de tapes tradicionals, seitons, anxoves, bonítol amb pebrots picants, crestes i croquetes casolanes, entre d’altres.  



Direcció: Carrer Major de Sarrià, 49 (Barcelona). 
Altres direccions
Telèfon93 203 10 77
Preu mitjà 10 €.
Horaris
De dilluns a diumenge de 12-16 h. i de 18-22 h. Cuina: De 13-16 h.
Dimecres tancat. 

3 comentarios:

me_myself_irina dijo...

Quina bona pinta nooo aquestes braves!!!

;)

Unknown dijo...

Qui passi per Barcelona és indispensable que faci una parada per tastar aquestes braves!
Les recomano 100%, unes de les millors (sino les millors).

Luis Andreu dijo...

Goes Braves!!

Publicar un comentario